לחץ להפעלת אפשרויות נגישות
Design Plus
אלבום עיצוב פנים לפנטהאוז "שושן צחור"
שושן צחור זוהי דירת פנטהאוז מבית הייצור של סטודיו דיזיין פלוס, שכל כולה סטייל ונוחות, יוקרה וסגנון אישי מעורר פליאה. הדירה משתרעת על פני 140 מ"ר באחד הבניינים החדשים בקריית חיים, בחלקו הדרומי של הבניין המשקיף אל הים התיכון. הסלון, המטבח ופינת האוכל בדירה אוחדו לכדי חלל אחד הרמוני ופונקציונאלי. חדר השינה הראשי, חדר האמבטיה וחדר הארונות תוכננו מצידה העורפי של הדירה.

הדיירים הזמינו שירות אדריכלות פנים המשולב עם עיצוב פנים. הם ביקשו ליישם סגנון אדריכלי קלאסי עם נגיעות מודרניות ואלמנטים של יהדות.

בסלון אפשר לראות עבודת אומנות ייחודית המעטרות את הקיר המרכזי. מעבר לכך, עיצוב הפנים של דיזיין פלוס עשה שימוש בתבליטי גבס בגוונים חמים ורכים, גם בפינת האוכל וגם בפינת הטלוויזיה. הוא שם דגש על ריהוט מובנה, שמחד גיסא דואג לניצול מרבי של השטח ומאידך הופך את החלל להרמוני וייחודי במינו . הריהוט הוכן בהזמנה אישית. גם פרטי העיצוב כולל פרטי הטקסטיל נבחרו בקפידה במטרה להעניק לחללי הבית מראה יוקרתי עשיר.

קירות המטבח חופו באריחי זכוכית עם הדפסה גרפית של פרחי שושן צחור, גם הם נעשו בהזמנה אישית. כך למעשה זכה הפרויקט לשם "פנטהאוז שושן צחור".
X